Szakterületek

Irodánk kiemelt szakterületei: az ingatlanjog, a polgári jog, a társasági jog, valamint a munkajog, illetve kiegészítő szolgáltatásként az adójog.

Ingatlanjog

Az ingatlanpiac és az ingatlanjog útvesztőiben minden esetben szükség van szakértő jogi segítségre.
Nemcsak magánszemélyek, hanem társaságok ingatlanértékesítési, vásárlási és bérbeadási ügyleteinek teljeskörű lebonyolítását is vállaljuk.

Tovább

Társasági jog

A vállalati ügyfeleink részére tartósan és rendszeresen helyszíni jogi tanácsadást biztosítunk, ami jelentős költségcsökkentést eredményez. Szolgáltatásunk olyan vállalatok számára ideális, ahol egy tapasztalattal rendelkező jogtanácsos teljes munkaidőben történő foglalkoztatása nem indokolt, de a napi működésük során felmerülő jogi problémáik szakértői megoldást kívánnak.

Tovább

Polgári jog

A polgári jog átszövi mindennapjainkat, ezért ügyfeleink részére általános polgári jogi tanácsadást és képviseletet nyújtunk.

Tovább

Munkajog

A munkajog területe egyike azon jogterületeknek, amellyel mind a magánszemélyek, mind pedig a vállalatok elkerülhetetlenül kapcsolatba kerülnek.

Tovább

Adózás

Kiegészítő szolgáltatásként segítünk ügyfeleinknek kiigazodni az adó jogszabályok szövevényes és gyakran átláthatatlan világában.

Tovább